Latmat.

I egentligen så är jag kung i köket. Bara för att skryta litegrann så kan jag säga att jag gör världens godaste cheesecake och en rätt hyffsad smörgåstårta som alltid gör succé. Den sletna gamla klyschan om att det är tråkigt att laga mat åt sig själv är dock ändå något jag kan hålla med om...
Så när jag sitter hemma med näsan i diverse kurslitteratur är jag en mästare på latmat (någon tv-kanal som vill köpa idén till ett tv-program med mig som stjärna?).

Här kommer ett tips på latmat. Tog 6 minuter. Med snabbmakaroner hade det tagit 3.

 + =

Ser man på! Det blev pasta- och tomatsoppa!

(Detta inlägg är inte sponsrat av Kelda).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0