Cribs del 2. It's here the magic happens!

Helgen går i julens tecken. Karln är väl inte direkt superentusiastisk. Det var han dock igår när vi hittade fina gardiner på Indiska (säg inte att jag sagt något). Nu ska vi på julmarknad i ösregnet. För att julkänslan ska infinna sig fattas dock en sak. Jag börjar nästan bli lite orolig. Vad har hänt med Coca-Colas julreklam?? Har någon sett den?? Utan den blir det ingen jul! Så det så!

Jag tänker även ge er den stora äran att se vårt nya sovrum. Det är jättestort! Vår säng är dock jätteliten...


Tiden är knapp.

Jag har verkligen inte tid med någon svininfluensa just nu. Tänkte bara påminna de högre makterna om det...

Upgrade.

Som även tidigare nämnts bodde vi i ett betongblock innan vi hamnade här. Vi bor fortfarande i en hyresrätt ska dock tilläggas. Men det är ett trähus med bara sex lägenheter, byggår 2006, ekparkett i alla rum, öppen planlösning, egen tvättmaskin och torktumlare...
Ja ni fattar skillnaden! Men den största skillnaden är att vi numera får hem tidningen "Vi vi villa". Det fick vi minsann aldrig i betongblocket! We're getting there så att säga...


Cribs del 1. Dass.

Det har börjat krävas en massa bildbevis på lägenheten. Som den perfektionist jag är kan jag dock inte tänka mig att visa upp ett gardinlöst hem! Dock tycker även jag att det är overkill med gardiner på toaletten. Så nu ska ni få ta del av lägenhetens våtutrymme...

Som ni ser lyckades jag övertala karln att köpa ett mer än dubbelt så dyrt duschdraperi än de andra vi tittade på. Det är skillat!

Stockholms blodbad.

Nu börjar vi komma i ordning minsann. Sitter här i soffan, myser, äter popcorn och ser på fotboll. Det är så himla trevligt att vi bejakar varandras intressen på det här viset. Jag uppmuntrar karlns intresse för fotboll. Han uppmuntrar mitt intresse för popcorn. Toppen!

Jag har en fråga också. Lägenheten är underbar på alla sätt och vis! Man kan laga mat och se på tv samtidigt! Man kan tvätta när man vill! Men. Hur rakar man benen i en dusch? Jag har alltid haft badkar. Jag har legat där i lugn och ro och kommit upp med silkeslena ben. I en dush måste man stå upp samtidigt som vattnet bara rinner (man måste ju skölja av rakhyveln någonstans), en mycket stressande situation. Det slutar alltid med Stockholms blodbad och sönderrivna ben. Tips? Någon?


Det tar sig sa pyromanen...

Vi ska aldrig måla om en hel lägenhet direkt när vi flyttar in igen! Det är jättetråkigt. Vi borde lärt oss en läxa förra gången. Det gjorde vi inte.

Men nu mina vänner, nu är vi klara! Man borde nästan korka upp en flaska skumpa! Skumpa? På en söndag?


Eleven.

Mitt i alla flyttbestyr kan jag förövrigt berätta att idag är det exakt tre år sedan jag och karln träffades. Vi träffades således den 11/11-2006. Därav kommer det vara exakt fem år sedan vi träffades det magiska datumet den 11/11-11. Att jag tycker det vore ett fantastiskt bra datum för bröllop är ingenting vi talar högt om, men ändå...

Men det jag egentligen skulle ha sagt är att jag är väldigt glad att jag träffade just min karl på den där sunkiga krogen just den där kvällen! Jag är inte bara väldigt glad utan sjukt glad till och med! För han är världens bästa karl! Får nog  ta och leta upp en mugg med den texten..."Världens bästa karl! Den skulle han kunna ha på jobbet och skryta med!


".Kaos.

Äntligen har jag kopplat in datorn! Äntligen har jag haft sovmorgon! Vi har som sagt flyttat. Och vi lever! Även om vi lever i ett kaos...


Galen.

Jag håller på med flyttstädningen. Antagligen är jag alldeles knäpp och galen för det enda som tycks lugna mina nerver är julmusik. Tur att karln inte är hemma. Han skulle aldrig stå ut med detta dårskap.

Så det kan gå.

En sen decemberkväll för snart två år sedan satt jag och karln ungefär där jag sitter just nu och konstaterade att vi inte tänker flytta igen på väldigt lääänge. För det där med att flytta, det är ett jäkla projekt. Men oj vad snabbt man glömmer! Nu står vi här igen. Fy farao!

Det löser sig.

Oj vad jag klantade till saker och ting förra veckan! Missade helt och hållet att ett obligatoriskt seminarium i skolan flyttats till i fredags. Dock finns det tydligen en mycket bra lösning på problemet. Men det skulle ni sagt till mig igår, för då var "det löser sig"-tänket långt borta ska jag säga...

Idag är jag väldigt sugen på att både baka och laga något gott i ugnen. Jag är ju duktig på det där med mat (allmänt skryt). Det blir dock inget med det för i helgen har ugnen skurats i all evighet inför flytten. Och det är inget jag orkar göra om. Så i veckan blir det pasta och köpemat. Så det så.


(Massor av matinspiration hittar ni på min favoritmatblogg här)


RSS 2.0